Trebaju li vaši kućni ljubimci umjetnu travu

Mnogi vlasnici pasa koji žive u kući s okućnicom susreli su se s problemom koji neki od živahnijih kućnih ljubimaca uzrokuju, a to je uništavanje travnjaka. Naravno, puno toga ovisi i o tome koliko pažljivo i redovito održavate zelenu površinu, a najgore što se može dogoditi je da brigu o njoj prepustite na volju svojem kućnom ljubimcu. Vaš bi pas mogao uživati u kopanju zemlje i valjanju u travi, gacanju po lokvama i blatu koje je uzrokovala kiša, a sve to u konačnici neće biti užitak za vas kada četveronožni ljubimac uđe u kuću.

Kao moguće rješenje ove situacije, na tržištu su se pojavili umjetni sintetički travnjaci koji su u konačnici puno jeftiniji i praktičniji od konstantnih pokušaja da svoju okućnicu održite čistom i urednom, a travu uredno podšišanopets artificial turfm kako ne bi izgledala kao džungla.

Ako planirate da vaš pas provodi dosta vremena u prostoru oko kuće, morate znati da betonske ili šljunčane podloge nisu najbolje rješenje za zdravlje mekanih šapa. Umjetna sintetička trava rješenje je za kojem posežu mnogi vlasnici hotela ili igrališta za pse, ali i vlasnici pasa s velikim okućnicama. Umjetna trava izgleda vrlo realistično i na prvi pogled čak se ne može primijetiti razlika, neusporedivo ju je lakše održavati od pravog travnjaka, a kućni ljubimci u potpunosti su zadovoljni s ovakvom podlogom na kojoj mogu bez opasnosti trčati i igrati se.

Vrijeme koje ste ranije trošili na čišćenje svojih okućnica, na ovaj način možete provesti na zabavniji način. Dok se vaš ljubimac igra na svojem novom igralištu, Vi se možete opustiti uz svoj pametni telefon i zaigrati pokoju igricu na Mobilních Kasino. Izbjeći ćete svakodnevni stres one manje ugodne strane skrbi o svojim krznatim prijateljima.

Iskustva mnogih vlasnika hotela i dnevnih igrališta za pse pokazala su da razlike između umjetne i prave trave gotovo da i nema, čak nalaze više argumenata koji idu u korist sintetičke zelene površine. Naime, vršenje nužde na umjetnoj podlozi ne predstavlja nikakav problem jer se urin upija u zemljanu podlogu, a pseći izmet lako ćete pokupiti kao i s bilo koje druge podloge, s tim da se umjetni travnjak čisti neusporedivo lakše od onog pravog. Razmislite da li bi umjetna travnata podloga bila rješenje za vas ukoliko svojem psu omogućavate boravak i igru oko kuće.